NIEUW! Fitness in LAGO Gent Rozebroeken

Wil je afslanken, verstevigen of fitter worden?

In LAGO CLUB Gent werken onze opgeleide trainers een persoonlijk fitnessprogramma voor je uit, ongeacht je sportniveau of leeftijd.

Veilig sporten zonder zorgen

Je sport onder professionele begeleiding in een veilige fitnessomgeving en dit op de allernieuwste toestellen. Wissel je trainingen af met een duik in het sportbad of laat je spieren tot rust komen in de sauna.

In LAGO CLUB Gent blijf je gemotiveerd sporten en behaal je in een gezellige clubsfeer zo je gewenst resultaat!

biocircuit

SCHRIJF JE SNEL IN EN SPORT GRATIS IN SEPTEMBER*

ALL-IN FITNESS + ZWEMMEN

fitness-vrouw
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EXTRA CADEAU! LAAT JE GRATIS VERWENNEN IN SCHOONHEIDSSALON B’EAU WELLNESS BIJ OPSTART VAN EEN JAARABONNEMENT.**

*Actie onder voorwaarden: gratis sporten tussen 5 september en 30 september 2020 bij opstart van een abonnement vanaf oktober 2020. Het gekozen abonnement is maandelijks opzegbaar vanaf januari 2021. Geldig bij inschrijving in LAGO CLUB Gent tot en met 13 september 2020. Actie enkel geldig vanaf 16 jaar.

** Bij opstart van een jaarabonnement vanaf oktober 2020 krijg je een cadeaubon ter waarde van € 75,00 te besteden in B’eau Wellness in LAGO Gent Rozebroeken met geldigheid van 1 jaar. Enkel geldig bij inschrijving in LAGO CLUB Gent tot en met 13 september 2020.

Veilig sporten zonder zorgen in LAGO CLUB. Alle COVID-19 voorzorgsmaatregelen die opgesteld zijn door de fitnessfederatie en de Nationale veiligheidsraad worden toegepast. LAGO CLUB leden-reserveren eenvoudig een fitnessbeurt via de Mywellness app. Desinfectie voor handen en fitnessmateriaal zijn steeds beschikbaar en er kan voldoende afstand gehouden worden met andere clubleden.